PEO Screening & Detection levert x-ray systemen met krachtige generatoren om losse, bulk- en gepalletiseerde vracht te inspecteren.


Efficiënt en kostenbesparend

Met een snelle doorvoer van maximaal 120 pallets per uur zorgen de x-ray scanners ervoor dat er nauwelijks vertraging ontstaat door dit efficiënte inspectieproces. Er is minder personeel nodig dan bij fysieke inspecties, hetgeen resulteert in lagere personeelskosten.

Variërende tunnelmaten

Wij leveren x-rays met tunnelafmetingen variërend van 65 x 45 cm tot 181 x 190 cm waarmee, afhankelijk van de toepassing, kleine tot grote vracht geïnspecteerd kan worden.

Astrophysics Multi-View CT 3D-systeem voor vrachtinspectie

De Multi-View CT is een geavanceerd systeem dat x-ray transmissie vanuit meerdere invalshoeken combineert met computertomografie om zodoende de vracht 360 graden rondom te kunnen scannen. Het systeem levert 2x het vermogen, 4x de snelheid en 6x de beeldresolutie van conventionele vrachtsystemen.

Voor meer informatie:
Mail: info@gotopeo.com
Tel. NL: +31 (0)24 648 86 88
Tel. BE: +32 (0)3 309 32 09