Geschat wordt dat tot circa 6% van de jaarlijkse bedrijfswinst verdampt door interne criminaliteit. Om dit te voorkomen levert PEO Screening & Detection x-ray systemen aan diverse sectoren, waaronder logistieke centra & warehouses.

Totaaloplossing voor uitgangscontrole
Een  x-ray screening systeem in combinatie met tourniquets, metaaldetectiepoort(en) en visitatiedetectoren biedt een solide oplossing om interne criminaliteit voor te zijn.

Onze x-rays zijn eenvoudig te bedienen en genereren afbeeldingen met een hoge resolutie. Verschillende afbeeldingstechnieken en 3D-images maken moeilijk te detecteren voorwerpen extra goed zichtbaar. Zo wordt met minimale mankracht een vlotte controle gewaarborgd.

Toegangscontrole
Desgewenst is een uitgangscontrolesysteem ook als toegangscontrolesysteem te gebruiken om te voorkomen dat ongewenste zaken uw bedrijf binnen komen.

Voor meer informatie:
Mail: info@gotopeo.com
Tel. NL: +31 (0)24 648 86 88
Tel. BE: +32 (0)3 309 32 09