Astrophysics - x-ray security screening systems - PEO Radiation Technology

PEO Screening & Detection levert x-ray screening systemen die verdachte objecten detecteren in post & kleine pakketten (handbagage), cargo & vracht, voertuigen, en bij toegangscontrole of identificatie op locatie.


Post & kleine pakketten onder de loep

Met deze systemen kunnen kleinformaat pakketten, verpakkingen en bagage worden geïnspecteerd. Door het kleine formaat zijn deze x-ray scanners ideaal inzetbaar op locaties met een beperkte ruimte.

Voor post & kleine pakketten leveren wij x-ray screening systemen met verschillende tunnelafmetingen, van 50 x 35 cm tot 65 x 45 cm. Voor mobiele doeleinden zijn de systemen optioneel leverbaar met robuuste wielen (XIS-6040M) of indien noodzakelijk met een versmald frame (XIS-6040N).

PEO Security - Semi-3D


Semi-3D technologie mogelijk bij alle tunnelmaten

Naast ‘single view’ en ‘dual view’, levert PEO ook ‘Semi-3D’ technologie op systemen van elk tunnelformaat. Met het ‘Semi-3D’ perspectief zijn items vanuit drie invalshoeken zichtbaar – zie in de scans hierboven. Ook worden kritieke items achter andere voorwerpen of aan de zijkant van de koffer / het pakket direct zichtbaar. De noodzaak voor een tweede controle valt weg!

Bekijk ook de speciaal uitgevoerde Astrophysics XIS-6040 SE ‘event edition’. Dit systeem is uitgerust met een mobiliteitspakket voor moeiteloze verplaatsing en snelle installatie (zie onderstaande video).

Voor meer informatie:
Mail: info@gotopeo.com
Tel. NL: +31 (0)24 648 86 88
Tel. BE: +32 (0)3 309 32 09

Fabrikanten

Astrophysics Inc.

Turn key röntgen inspectiesystemen voor post en kleine pakketten, reis bagage, mobiele cargo screening en bij behorende metaaldetectie apparatuur. ...