Astrophysics introduceert een nieuwe en verbeterde functie op de XIS-scanners – Enhanced Imaging (EI). EI is een beeldmanipulatiefunctie die duidelijk gedefinieerde afbeeldingen creëert en de zichtbaarheid van objecten in complexe bagage vergroot.

EI zal in de nabije toekomst worden toegepast op alle conventionele scansystemen voor tassen en vracht.


Enhanced Imaging (EI) versus Picture Perfect

Zowel Picture Perfect als EI gebruikt een adaptief filter dat een reeks nabewerkingsfuncties uitvoert om een röntgenbeeld te verbeteren. Deze filter, ook wel “Histogram Equalization” genoemd, verhoogt het beeldcontrast om onderscheid te maken tussen items. Hierdoor ontstaat een effectiever screeningsresultaat.

Het voordeel van EI ten opzichte van Picture Perfect is dat het ook real-time beelden verbetert tijdens het scanproces. Picture perfect kan alleen stilstaande beelden verbeteren.


Voordelen EI-modus

  • Te gebruiken met alle standaard beeldvormingsmodi (3 kleuren, 6 kleuren, organisch, anorganisch, zwart / wit, zwart / wit omgekeerd);
  • Omschakeling met behulp van het standaard toetsenboord (AOCP) en snelle in- en uitschakeling zonder vertraging;
  • Mengt histogram-egalisatie en normale scankleuring –  configureerbaar voor verschillende beeldverwerkingstoepassingen → vermijdt artefacten die aanwezig kunnen zijn in Picture perfect-afbeeldingen;
  • Is gekoppeld aan een functie die de ongebruikte witruimte in traditionele beeldschermen minimaliseert → het beeld is zo groot mogelijk weergegeven zonder in te hoeven zoomen.

Integratie van EI-modus

De EI-modus vervangt Picture Perfect op alle conventionele screening systemen. Operators hoeven geen nieuwe functionaliteit te leren om de EI-modus te integreren. De oude Picture Perfect-knop is nu de EI-knop op alle standaard en pictogram gebaseerde alfanumerieke AOCP’s.

Wilt u meer weten? Of wilt u uw XIS-systeem upgraden?

Neem contact op met PEO!

info@gotopeo.com
Tel NL: +31 (0)24 – 648 86 88
Tel BE: +32 (0)3 309 32 09

Specialisten

Fabrikanten

Astrophysics Inc.

Turn key röntgen inspectiesystemen voor post en kleine pakketten, reis bagage, mobiele cargo screening en bij behorende metaaldetectie apparatuur. ...