Veel panden en/of recepties in Nederland of België hebben smalle of verstevigde deuren, zoals een justitionele inrichting of rechtbank. Deze panden zijn ongeschikt voor conventionele röntgenbagagescanners, omdat het formaat te groot is. Wilt u wel een X-ray Multi-View bagagescanner met een tunnelgrootte van ca. 60×40cm (doorgaans standaard voor kleine koffers, pakketjes en tassen), dan kiest u voor Astrophysics röntgenbagagescanners. Dit voorkomt o.a.:

  1. demonteren van deuren, deurposten en doorgangen;
  2. bagagescanner uit elkaar halen.

Kies voor een mobiel en compact formaat (b: 80,9 tot 83,4cm) bagagescanner met gelijke tunnelgrootte (optioneel Semi-3D à Tripple view)!

 Mobiel, compact en door een deur; kies voor flexibele X-ray security inzetbaarheid! Daarnaast kunt u gegarandeerd met uw mobiele en compacte Astrophysics bagagescanner door alle standaard deuren en doorgangen.

 

DEMO | dé röntgenbagagescanner die door een standaard deur gaat!

 

19_PEO_security_YouTube_Astrophysics_Ceia_bagagescanner_Röntgen_X-ray_NL

Astrophysics heeft als enige fabrikant röntgenbagagescanners in haar assortiment die door een 85cm deur passen én Multi-View (Semi-3D) technologie bevat. Dat maakt de (XIS-6040 VI-3D) bagagescanners uitermate geschikt op locaties waar extra veiligheid noodzakelijk is. Tevens helpt de semi-3D visualisatie van gescande pakketten of tassen u bij betere en snellere opsporing van verdachte objecten of verboden artikelen. De semi-3D visualisatie van pakketten of tassen zorgen voor een prettige diepte perceptie.

Astrophysics Semi-3D röntgenbagagescanner images


XIS-6040SE Event Edition

Kiest u liever voor de budgetvriendelijke mobiele en compacte oplossing? Dan is de XIS-6040SE röntgenbagagescanner de beste optie. Deze versie heeft voor makkelijke interne verplaatsing en snelle interventie robuuste wielen en uitklapbare rollerbank tafels. Deze röntgenbagagescanner is gebruiksklaar binnen 70 seconden!

DEMO | binnen 70 seconden uw bagagescanner gebruiksklaar!

De meest compacte variant is de XIS-6040NLC, met een breedte van slechts 80,9cm met long conveyers. Vraag naar meer informatie over deze röntgenbagagescanner XIS-6040NLC.

Astrophysics CEIA-HI-PE-Plus

CEIA-HI-PE-Plus

Metaaldetectiesystemen en handmetaaldetectoren voor personen

De metaaldetectiesystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en robuust. Indien gewenst levert PEO een compleet metaaldetectiesysteem op uw locatie. De systemen werken 24/7 om de veiligheid in de omgeving en dat van de personen te garanderen. De metaaldetectiesystemen zijn robuuste systemen van de fabrikant CEIA

CEIA HI-PE Plus – metaaldetectiepoort

 Lees meer..

DP240 CEIA Handscanner

CEIA PD-140N – rechargable hand scanner

 Lees meer..

 

 

Hebt u vragen over röntgenbagagescanners die compact, mobiel, budgetvriendelijk zijn en optioneel met Semi-3D technologie bevat? Neem dan contact op met Tommy Hermans – PEO security.

Specialisten

Fabrikanten

Astrophysics Inc.

Turn key röntgen inspectiesystemen voor post en kleine pakketten, reis bagage, mobiele cargo screening en bij behorende metaaldetectie apparatuur. ...

CEIA

Metaaldetectiepoorten met extreem hoog onderscheid van metalen voorwerpen. ...