X-ray röntgen bagagescan- en metaaldetectiesystemen op maat: PEO security is uw aanspreekpunt

X-ray röntgen bagagescanners kopen

Werkt u op locaties met een verhoogd veiligheidsniveau en is het nodig om ter plaatse bagage te scannen 🛃 🛅? PEO security biedt u X-ray bagagescanners toegespitst op uw werkomgeving.

PEO security levert TSA-gecertificeerde bagagescan detectiesystemen van de Amerikaanse fabrikant Astrophysics. De fabrikant is gespecialiseerd in X-ray detectiesystemen van hoogwaardige kwaliteit, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor bagage en cargon.

Semi-3D 7 images - bagagescanner

Astrophysics XIS 6040 VI-3D bagagescanner

De Astrophysics X-ray bagagescanners zijn verkrijgbaar met robuuste wielen, zodat u uw desgewenste bagagescanner eenvoudig kunt verplaatsen. De tunnelgroottes variëren, waarvan de kleinste variant en tevens meest budgetvriendelijke Astrophysics 5335 X-ray bagagescanner 53.3cm × 35.6 cm is. De X-ray generator van de Astrophysics (Semi 3D) XIS-6040 VI-3D werkt op 180kV.

De X-ray bagagescanners werken binnen een temperatuur range van 0°C tot 40°C. Hierdoor hebben de Astrophysics bagagescanners het voordeel dat ze op hete zomerdagen bij festivals, events of in een warme hal op een luchthaven operationeel blijven. De Astrophysics X-ray bagagescanners hebben een doorvoersnelheid van 20cm/sec.

Karakteristieken Astrophysics X-ray bagagescanners

 • Semi 3D – VI7 – image (Stanley Knife in the left side of the suitcase boarding)

  Semi 3D beeld (optioneel)
 • mobiel en gebruiksvriendelijk
 • veilig in gebruik
 • TSA-gecertificeerd
 • tot 6-kleurenbeelden in superieure beeldscherpte
 • kopen of huren

Semi-3D (Multi View) röntgen bagagescanners

Semi-3D technology met meervoudige detector arrays - VI7 bagagescannerDe Astrophysics VI7 is een bagagescanner die afbeeldingen genereert vanuit zeven verschillende kijkhoeken. Deze ‘surround view’ technologie vergroot de diepteperceptie van de operator en resulteert in een semi-3D perspectief. Verborgen items achter andere voorwerpen of in de zijkant van de koffer zijn hierdoor eenvoudiger op te sporen, hetgeen leidt tot meer zekerheid over mogelijke dreigingen. De VI7 is geschikt voor middelgrote bagage, bijvoorbeeld voor toegangscontrole bij overheidsgebouwen zoals gevangenissen, maar ook luchtvaart en distributiecentra.

Tevens biedt PEO ook de budgetvriendelijke Semi 3D XIS-6040 VI-3D variant met het oog op kleinere ruimtes en kleine pakketten. Wilt u een samenvatting van de semi-3D technologie? Klik dan op onderstaande button en kijk of u de verborgen items vindt.

Semi-3D X-ray image van bagagescanner


Voordelen XIS-6040 VI-3D bagagescanner

 • snellere doorgang, direct 3 X-ray beelden (Semi 3D)
 • superieure kwaliteit beeldweergave, geen noodzaak voor tweede of derde controle
 • eenvoudige bediening
 • optimale materiaalidentificatie
 • operator onafhankelijk
 • budgetvriendelijk: kopen of huren

Datasheet 6040-VI-3D 📁

Voordelen X-ray bagagescanner VI7

 • 7 meetpunten (Semi 3D)
 • duidelijkere beelden
 • grotere tunnelgrootte
 • zeer robuust
 • kopen en huren mogelijk

Datasheet VI7 📁

Event/Festival X-ray Bagagescanner (huren mogelijk)

Event edition bagagescanner

Event edition bagagescanner

Voor festivalorganisatoren is veiligheid de hoogste prioriteit. PEO security verhuurt ook bagagescanners! Uw organisatie is hierdoor in staat (steekproefgewijs) bagage te controleren en daardoor verdachte objecten en verboden middelen van het festivalterrein weren. Het aangewezen personeel krijgt vooraf training van onze PEOspecialist, zodat men bekwaam is in gebruik. De scanners vergroten tevens de veiligheidsperceptie van bezoekers.

Wilt u dat deze toegangscontrole zo efficiënt en eenvoudig mogelijk verloopt, huur dan uw X-ray bagagescanner bij PEO security! Benieuwd naar de bagagescanner-verhuurvoorwaarden? Contact PEO security!

Voordelen huren X-ray Bagagescanners

 • levering en installatie op locatie
 • service op locatie en op afstand
 • budgetvriendelijk (goedkoper dan aanschaf)
 • onbeperkte huurtermijn
 • geen opslag van systeem
  PEO_security-huur-uw-bagagescanner-Festival-opstelling-X-ray-security

  PEO security – huur uw bagagescanner Festival opstelling X-ray security

Deze bagagescanner is binnen 70 seconden gebruiksklaar!

Deze bagagescanner past door een standaard deur (evenals de Multi-View versie)!

Robuuste XIS-7555R röntgen bagagescanner voor buitenlandse missies

robuuste-bagagescanner-uitzending-defensie

Robuuste bagagescanner – defensie

Astrophyisics heeft een XIS-7555R-ruggedized bagagescanner systeem geleverd aan een vliegdekschip van de United States Navy. Het meest robuuste systeem ooit, is de eerste levering van een contract dat vorig jaar is gewonnen.

In een groot veld van deelnemers kwam het XIS-7555R röntgen bagagescanner systeem van Astrophysics als beste uit de bus. Na uitvoerige testen door vakkundig marinepersoneel bleek het systeem uitstekend te voldoen aan de zware gebruikerseisen, waaronder druipwaterdicht en schokbestendig.

Metaaldetectiesystemen en handmetaaldetectoren voor personen

Astrophysics CEIA-HI-PE-Plus_metaaldetectiesysteem

Astrophysics CEIA-HI-PE-Plus metaaldetectiesysteem

De metaaldetectiesystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en robuust. Indien gewenst levert PEO een compleet metaaldetectiesysteem op uw locatie. De systemen werken 24/7 om de veiligheid in de omgeving en dat van de personen te garanderen. De metaaldetectiesystemen zijn robuuste systemen van de fabrikant CEIA.

Mobiele X-ray bagagescanner XIS-Truck

XIS-TRUCK - Astrophysics bagagescanner

XIS-TRUCK – Astrophysics – bagagescanner

De XIS-Truck is ontworpen voor buitenevenementen, grenscontrolepunten en verschillende mobiele situaties en kan diverse pakketten, bagage en vracht scannen op explosieven en smokkelwaar. De XIS-Truck combineert een krachtig voertuig met een ultramodern XIS-systeem. Het heeft een verlengde transportband, op maat gemaakte intrekbare luifels en een ingebouwde monitorstandaard voor snelle en eenvoudige bagagescans.

X-ray voertuigscanners

Tesla X-Ray - image voertuigscanner

Tesla X-Ray – image voertuigscanner

De Astrophysics HXC-320 X-ray voertuigscanner is speciaal ontworpen voor het scannen van auto’s en motorvoertuigen met een maximale hoogte van 2,7 meter en breedte van 2,6 meter. De HXC-320 X-ray scant voertuigen om gesmokkelde goederen, explosieven of verdovende middelen op te sporen. Het heeft een 320 kV-röntgengenerator waardoor de voertuigscanner werkt als een drive-through-portaal; de bestuurder en passagiers kunnen blijven zitten. De blootstelling aan de straling staat gelijk aan het eten van slechts een banaan.

Dankzij het eenvoudige X-ray proces, de geautomatiseerde werking en de snelle verwerking is er geen noodzaak voor handmatige inspectie. De HXC-320 heeft slechts zes seconden nodig om een volledig beeld te genereren. 300+ voertuigen per uur scannen is dus mogelijk! Toegangspunten met een hoge doorloopsnelheid ondervinden hierdoor tevens minder vertraging.

X-ray vrachtcontrole

HXP - Astrophysics X-ray voertuigscanner

HXP – Astrophysics X-ray voertuigscanner

PEO security streeft ernaar instanties als grenspatrouilles, douane en politie te ondersteunen om smokkelwaar, wapens en andere veiligheidsbedreigingen op te sporen. De Astrophysics HXP wordt gebruikt om vracht te inspecteren en verificatie van het manifest te geven.

Door het eenvoudige drive-through-proces kunnen bestuurders in hun cabine blijven omdat de X-ray begint nadat de bestuurder een specifiek punt is gepasseerd. De geautomatiseerde scanprocedure biedt eenvoud en snelheid, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken.

PEO Support en serviceovereenkomsten

PEO zorgt ervoor dat uw systeem optimaal opereert. Onze gecertificeerde specialisten geven duidelijke uitleg over de werking van de apparatuur en begeleiden het personeel met de verschillende functies. Separate training voor uw personeel is mogelijk. U hebt één aanspreekpunt voor alle technische aspecten.

PEO denkt graag met u mee hoe bagagescanners en detectiepoorten het best inzetbaar zijn voor uw toegangscontrole-en security-uitdaging. Om uw applicatie nog completer te maken biedt PEO serviceovereenkomsten die u tal van voordelen geven. Lees meer over de serviceovereenkomsten.

Wilt u meer weten over X-ray toegangscontrole en bagagescanners? Of een complete live demonstratie bij PEO in Wijchen? Bespreek het met PEO!

PEO Security vertreibt auch in Deutschland. Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen und Lieferbedingungen.


Specialisten

Emile de Kler

Tommy Hermans

Peter Dejonge

Jan Faber